Последните години са изпълнени с много емоции за Бритни Спиърс. Тя

...
Последните години са изпълнени с много емоции за Бритни Спиърс. Тя
Коментари Харесай

Бритни Спиърс и мнението ѝ за документалните филми за нея

Последните години са изпълнени с доста страсти за Бритни Спиърс. Тя най-сетне съумя да завоюва делото против татко си и се освободи от попечителството му.

След това пък се омъжи, само че изпита и болката на това да направи импровизиран аборт в първите седмици от бременността си. Измежду всичко протичащо се в живота на изпълнителката, през септември предходната година Netflix пуснаха документален филм за нея - Britney vs. Spears.

По-рано същата година Hulu също се регистрираха с филм за нея - Framing Britney Spears. Най-общо казано, филмите демонстрират сексизмът, с който Бритни е трябвало да се оправя през цялата си кариера. Като се обръща внимание и на комплицираните връзки с татко ѝ.

Оказва се обаче, че Бритни Спиърс не е изключително удовлетворена и от двата кино лентата. Във към този момент заличен пост в Instagram се възмущава, че изобщо е легално някой да направи филм за нея, без тя да е дала утвърждението си.

Изпълнителката на " Oops!...I Did It Again " написа, че не е виждала за никоя друга известна персона, като дава образец с Уил Смит, Гуинет Полтроу и Дженифър Лопес, да има толкоз доста документални филми, написа Yahoo Entertainment.

Спиърс счита, че това е най-обиждащото нещо, което е виждала досега. Не е съгласна със засрамващия звук на филмите и се усеща унизена от тях. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР